English for Physical and occupational therapists = Англійська мова для фізичних та ерготерапевтів : навчальний посібник / Х. В. Сторожук [та ін.]. – К. : Книга плюс, 2023. – 132 с. – ISBN 978-966-460-141-9

Затверджено на засіданні циклової методичної комісії з суспільно-лінгвістичних дисциплін НМУ імені О.О. Богомольця як навчальний посібник для студентів медико-психологічних факультетів закладів вищої освіти у галузі охорони здоров’я ІV рівня акредитації (протокол No11 від 27.06.2023 )

Посібник укладено з урахуванням вимог програми «Професійно орієнтовна іноземна мова» для студентів медичних та медико-психологічних факультетів вищих навчальних закладів ІV рівня акредитації.
Посібник містить 9 основних розділів. Запропоновані оригінальні та адаптовані тексти зі спеціальної медичної тематики. Навчальний посібник складається 3 комплексу вправ, який спрямований на ефективне засвоєння та застосування лексико-граматичного матеріалу у формі усних та письмових повідомлень, диску- сій за ситуативно зумовлених обставин. У навчальному посібнику запропоновані творчі завдання, виконання яких передбачає використання різноманітних засобів пошуку інформації, її обробку та аналіз. Тексти для самостійного читання супроводжуються завданнями, які поєднують можливість самоконтролю, формування та покращення навичок складання резюме загальнонаукових текстів англійською мовою, створення усних та письмових доповідей.
Матеріали посібника забезпечують професійну спрямованість студентів медичних та медико-психологічних факультетів у вивченні англійської мови.